Faciliteiten

Onze pensionstal biedt de volgende faciliteiten:
  • 2 ruime stallen, met in totaal 16 boxen
  • 1 stal met 10 boxen (afmeting 4 x 3.5m)
  • 1 stal met 6 boxen (afmeting 3 x 3,5 m)
Beide stallen hebben zeer ruime tussen gangen en zijn voorzien van afgesloten zadelkasten Spuitplaats en Solarium voor uw paard of pony Een goed verlichte en geventileerde rijbak van 18 x 40 meter, voorzien van zand/leem bodem. Deze binnenbak heeft tevens een kleine kantine voorzien van een gezellige leestafel waar u na het rijden een kopje koffie, thee of frisdrank kan pakken.
  • Een buitenbak (afmeting 22 x 60m)
  • Longeercirkel
  • Goed verlichte stapmolen
  • Verschillende paddocks
  • Ruime parkeerplaatsen
  • Stalling van trailer

Pension

Op de Kleinjanshoeve staat uw paard/pony in volpension. Dit houdt in dat wij garant staan voor een goede verzorging. Uw paard/pony verblijft in een box voorzien van royaal bed van hennep strooisel. Er word 2 x per week uitgemest en bij gestrooid. 3 x daags wordt er krachtvoer verstrekt en 3 x daags 1ste kwaliteit hooi. Er wordt op de gehele stal ontwormd na mestonderzoek.  Dit gebeurt in overleg met Dierenkliniek Hellendoorn. Tevens komen zij 1x per jaar voor tandcontrole. Alle afspraken worden contractueel vastgelegd.

Logeren

Vakantie Wilt u met uw gezin of met vrienden er even tussenuit? Een weekend of midweek? Wij nemen de verzorging van uw paard/pony op ons. Terwijl u met uw gezin of met vrienden gezellig verblijft op camping Heino (500 meter verder). Gezellig eerst gezamenlijk een buitenrit maken om daarna met de rest van het gezin het moois van Salland te verkennen.

Mogelijkheden

Onze pensionstal is landelijk gelegen in het buitengebied van Heino en ligt aan de ruiterroute "In stap en draf door Salland".  Hier vandaan kunt u mooie buitenritten maken van 1 a 2 uur of zelfs een hele dag. Verder is bij ons alles aanwezig voor mens en paard om vanuit een gezellige sfeer de ruitersport te bedrijven. Zowel op recreatie als op wedstrijd niveau. Tevens bestaat de mogelijkheid om privé les te krijgen op zowel spring- als dressuur gebied. Ruiters van buiten af kunnen tegen geringe vergoeding in overleg gebruik maken van onze accommodatie. Het rijden met veiligheidscap is bij ons verplicht. Honden zijn helaas niet toegestaan op het terrein.

Fotos

Diverse foto's van onze Pension stal

Video

Een video presentatie van onze Pensionstal https://www.youtube.com/watch?v=sNYI6IjOsgU